Olipa kiva tavata pitkästä aikaa!

Luokkakokous on nyt pidetty ja seuraava tapaaminen oli jo puheenaiheena.

Kiitos kaikille osallistujille, jotka paikan päälle pääsivät ja myös niille, jotka viestittivät halustaan osallistua. Erityisen lämmin kiitos Annelille lämminhenkisistä puitteista ja maukkaista ruoista!

Illan aikana tuli muisteltua, kukin oman muistikykynsä mukaan, kouluaikaiset seikkailut, jälki-istunnot, lempiruoat ja inhokit, opettajat yms. Eeva-Liisalla oli kouluaikaisia kaverikirjoja, josta löytyi itse kunkin tulevaisuudenhaaveita, piirustuksia ja runoja.

Tässä muutama kuva muistoksi! Kuka onkaan kuka …. sepä aluksi askarrutti meitä läsnäolijoitakin 😉

2013-08-31-448_p 2013-08-31-449_p 2013-08-31-450_p 2013-08-31-451_p

Illan hämärtyessä sitkeimmät jatkoivat jopa kello kymmeneen ja karaoke raikasi. Aikuinen nainenkin löytyi lopulta ja siitä oli todisteena Annelin, Päivin, Sadun ja Eeva-Liisan huikea lauluesitys.

Aikuinen_nainen_r

Toivottavasti seuraavaan tapaamiseen pääsee useampi mukaan. Vaikka toki tämä 50%:iakin on jo aika hyvä – sillähän yleensä pääsee kokeestakin läpi.

Hauskaa jatkoa kaikille!

 Mikäli haluat ladata kuvat koneellesi, klikkaa kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja valitse ’Tallenna kuva nimellä’.  Tämän sivun kuvat ovat pienennettyjä. Alkuperäisiä voit pyytää minulta. Terkuin Satu p. 050 374 1454

Yksi vastaus artikkeliin ”Olipa kiva tavata pitkästä aikaa!

  1. Eeva-Liisa Nieminen

    Meillä kaikilla oli niiiiiin mukavaa! Kiitos puolestani tilaisuuden järjestäneille ja kaikille osallistuneille. Uusiksi! t. Eppu

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 55 = 56